Aegir & Run
Platformbed

2200 euro
Bestellen

Afmetingen

  • 226cm (l) x 235cm (b) x 66cm (h)
  • Op maat

Levertijd

  • 4-8 weken

Beschikbare materialen

  • Europese eik
  • Amerikaanse walnoot

Opties

  • Versie zonder nachttafels

Over Aegir & Run

Aegir & Run is een laag platformbed en is zo ontworpen dat het bijna lijkt alsof je op een flinterdunne matras slaapt en de matras op de planken ligt. Alleen kan je er in werkelijkheid een matras in kwijt van ca. 30 cm dik. Dit ontwerp draagt bij tot een elegante look. Het lage bed past zeker en vast in een heel strak interieur. Of ben je helemaal verkocht aan de Japanse woonstijl? Dan valt dit bed zeker niet uit de boot.

Het tweepersoonsbed vormt 1 geheel met de twee ingewerkte compacte nachttafels. De nachttafeltjes zijn open om het design licht te houden. Je kan er bijvoorbeeld een boek, tissues en handcrème in kwijt.

Aegir & Run bed verlichting

Verlichting

In het hoofdbord zitten twee dimbare led-strips die zorgen voor indirect sfeerlicht in de slaapkamer. Ideaal om ’s morgens met wakker te worden. De verlichting kan je aanzetten met een kleine zwarte touch knop die weinig opvallend is.

Aan de achterwand van het hoofdbord hebben we een plank bevestigd waar alle kabels van de ledverlichting aan vastgemaakt kunnen worden. Ook andere kabels kan je hieraan kwijt. Zo blijft het achter je bed altijd netjes en moet je tijdens het stofzuigen de strijd niet aangaan met stoffige rondslingerende kabels.

Kwaliteit

Het bed kan vervaardigd worden in zowel Franse eik als Amerikaanse walnoot. Dit bed wordt opgebouwd uit massief hout en gefineerde MDF platen van hoge kwaliteit. Voor de ledverlichting gebruiken we een hoogwaardige en modulaire oplossing van Häfele. De ledstrips liggen in aluminium profielen wat hun levensduur verhoogd omdat ze hierdoor koel blijven.

Aegir & Run bed constructie
Aegir & Run bed beugels demonteerbaar

Demonteerbaar

Wil je het bed verhuizen? Geen probleem, het kan eenvoudig in en uit elkaar gehaald worden. Het hoofdbord kan afgekoppeld worden van de 2 zijkanten. De zijkanten blijven elk apart in 1 geheel met de nachttafels. Ook het voeteinde koppel je gemakkelijk los van de zijkanten door de laatste plank los te maken met een inbussleutel. Als dit gebeurd is, kan je de zijkanten ervan haken.

Maatwerk

De tint die we hier gebruiken is “smoked walnut”. Past dit niet in jouw slaapkamer, maar ben je eerder op zoek naar een andere kleur of een ander materiaal, laat ons zeker weten. Dan bekijken we samen hoe we het ideale platformbed kunnen maken dat past in jouw slaapkamer. Er zijn tal van mogelijkheden. Als je het bed liever zonder nachttafels hebt, aarzel dan ook zeker niet om ons te contacteren. Dit bed is ontworpen voor een tweepersoonsmatras van 160x200, maar andere afmetingen zijn ook mogelijk.

Maatwerk

Gerelateerde items

Bezoek onze toonzaal
Nieuwsgierig hoe we onze meubels maken? Wil je onze creaties liever eens van dichtbij zien? Dan ben je zeker welkom in onze showroom in Schoonaarde. Wij zijn open op dinsdag en donderdag tussen 10u00 en 12u00, en van 13u30 tot 17u00. Lukt dat niet, dan kan je ons op maandag, woensdag, vrijdag of zaterdag bezoeken op afspraak. Geef ons dan een seintje wanneer je langskomt.