Balder
Staande lamp

350 euro
Contacteer ons

Afmetingen

  • 130cm x 27cm x 20cm

Levering

  • 3-7 werkdagen
  • Gratis vanaf 100 euro

Beschikbare materialen

  • Europese eik

Over Balder

Balder is een staande lamp die ontworpen is om een gezellig licht te verspreiden. De leds lopen van de voet tot in de kop, waardoor er een mix van direct en warm indirect licht ontstaat. Enkel in de kop zijn de leds goed zichtbaar zodat je de lamp kan gebruiken als leeslamp. In de rest van de lamp zitten de leds achter een houten lat zodat de lamp als sfeerverlichting kan dienen.
Balder staande lamp schuren

Kwaliteit

De armatuur is volledig uit massieve Franse eik gemaakt. De ledstrip zit veilig bevestigd in een aluminium profiel. Standaard zit er een voedingskabel van 4 meter bij. Het teveel aan kabel kan in de voet weggestoken worden die je kan openschroeven. Zo heb je niet teveel gedoe met kabels en is het enkel de stekker en dimmer die zichtbaar zijn. De leds hebben een vermogen van iets meer dan 10W en kleurtemperatuur van 3000K wat overeenkomt met warmwit.

Functionaliteit

Deze vloerlamp kan je voor meerdere doeleinden gebruiken. Als je ‘s avonds wat sfeerlicht nodig hebt terwijl je naar tv kijkt, of als je nog wat wil genieten van je favoriete boek. De houten lamp is tevens dimbaar. Je maakt het zelf zo gezellig als je wil.

Balder staande licht
Maatwerk

Maatwerk

Wil je de lamp graag wat hoger of lager, dan kunnen wij een aangepaste versie maken. Standaard behandelen we ons massief hout met een natuurlijke olie die het eikenhout een warme uitstraling geeft. Past dit niet in jouw interieur, maar ben je eerder op zoek naar een andere tint of een andere houtsoort, neem zeker contact op met ons. We kijken dan samen naar hoe we de lamp in jouw interieur tot zijn recht kunnen laten komen.

Gerelateerde items

Bezoek onze toonzaal
Nieuwsgierig hoe we onze meubels maken? Wil je onze creaties liever eens van dichtbij zien? Dan ben je zeker welkom in onze showroom in Schoonaarde. Wij zijn open op dinsdag en donderdag tussen 10u00 en 12u00, en van 13u30 tot 17u00. Lukt dat niet, dan kan je ons op maandag, woensdag, vrijdag of zaterdag bezoeken op afspraak. Geef ons dan een seintje wanneer je langskomt.